Vremea in Bistrita

Temperatura:
26°C
Vremea pe 15 zile Portal Info
.

A treia ediție a Galei Mix Kombat

05.10.2017 07:59 | Autor: bistrita24 | Categoria: Sport
Vizualizări: 2005 | 0

Asociaţia Clubul Sportiv Profesional Fight Gym are plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediţie a Galei Mix Kombat. Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi va reuni 28 luptători din ţară şi străinătate, care vor concura pentru premiile puse în joc la stilurile K1 şi MMA si Muay Thai.

Evenimentul va avea loc la data de 14 Octombrie, la Sala Polivalentă din Bistriţa, de la ora 18:00. Au fost selectati sportivi din Iaşi, Cluj, Mureş, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, dar şi din Spania, Ungaria,  Ucraina, Guineea, Maroc şi Republica Moldova. Se va lupta la categorii de -67, -71, -75, -77, -81, -86 şi +100 kg.

    Invitatul special va fi  Cătălin Morşanu. De asemenea, Main Event-ul galei va fi o confruntare între Sebastian Ciobanu şi un luptător din Maroc. Co Main Event-ul îi va aduce faţă în faţă pe Tolea Ciumac şi un luptător din Ucraina.

    Biletele se pot cumpăra la intrare, în ziua evenimentului şi vor costa 20 RON pentru un loc în tribună sau 50 RON pentru un scaun lângă ring. Pentru mesele VIP, rezervările se fac la preşedintele CS PFG, Ionel Burduhos, la numărul de telefon 0757.438.833.

    Vă invităm şi la proba cântarului, care va avea loc în data de 13 Otombrie, de la ora 18:00. Vă vom comunica locaţia în timp util.

                                                                                                                 BURDUHOS IONEL

                                                                                                                   Preşedinte CS PFG

.
Comentarii () Adaugă comentariu
.