Home Actualitate Accident rutier Ciceu – Giurgeşti, două persoane au rămas încarcerate.

Accident rutier Ciceu – Giurgeşti, două persoane au rămas încarcerate.

by admin
96 views

Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa – Năsăud a fost informat joi, 7 august a.c., în jurul orei 22.40, despre faptul că, pe raza localităţii Ciceu Giurgeşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au rămas încarcerate. 

         Modul SMURD, compus dintr-un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor, împreună cu două ambulanţe aparţinând SAJ Bistriţa Năsăud – staţia Beclean, respectiv SAJ Cluj – Staţia Dej s-au deplasat de urgenţă la locul indicat.

         Autoturismul a părăsit partea carosabilă, a rupt balustrada unui pod şi a ajuns în albia pârâului Valea Mare. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani şi pasagerul din stânga faţă (autoturismul fiind prevăzut cu volan pe partea dreaptă) în vârstă de 16 ani, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale autovehiculului.

         Pentru a asigura accesul rapid către victime, conştiente pe toată durata intervenţiei, salvatorii au fost nevoiţi să decoperteze plafonul autoturismului şi o portieră. Extracţia a durat circa 30 de minute, victimele au fost predate echipajelor medicale în vederea stabilizării, după care au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru investigaţii medicale suplimentare. 

You may also like

Leave a Comment