Home Monden Ancuţa Viorica Cârcu se zbate pentru a duce la lumina zilei o lege.

Ancuţa Viorica Cârcu se zbate pentru a duce la lumina zilei o lege.

by admin
236 views

Într-un interviu acordat unui ziar local, vedeta a spus că lucrează la un proiect de viitor care este de fapt o continuare a ceea ce a făcut până în prezent. 

           Politiciana care în trecut a avut curajul sa-l infrunte pe Ioan Oltean în alegerile parlamentare, pentru fotoliul de deputat al Văii Someşului, iar în prezent se află implicată într-un scandal public cu Gigi Becali, a declarat că este Preşedintele dar şi Secretarul executiv al Partidului România Mare. Din această postură se va lupta, pentru a promulga o lege privind drepturile  fundamentale ale femeilor, iată ce a declarat pentru bistritaonline:

             „Lucrez şi mă documentez pentru a promulga o lege şi o să am nevoie de 100.000 de semnături la nivel naţional pentru oarecum continuarea a ceea ce am început. Acum voi ieşi în stradă, va fi o campanie pentru femeile hartuite sexual, criticate, subapreciate în mod voit, jignite, umilite, izolate, sabotate, discretitate, intimidate, femei reduse la tăcere print-o forma sau alta. Aici intră şi imigranţii, minoritaţiile sexuale şi orice altă persoana care este, într-un fel sau altul diferită. Această campanie va fi pentru informare, femeile sa fie informate (…) Pot sa precizez faptul că această campanie pentru informarea femeilor si nu numai se va desfasura in fiecare judet … fireste eu fiind Presedinte dar si secretar executiv al PRM.”

           Anca Cârcu la Bistriţa a fost implicată în toate acţiunile de promovare a drepturilor omului, aflându-se la conducerea ONG-ului privind drepturile fundamentale ale omului. 

Foto: Facebook

You may also like

Leave a Comment