Home Eveniment APM Bistriţa Năsăud: acţiuni in Săptămâna „Să ştii mai multe! Să fii mai bun!”(foto)

APM Bistriţa Năsăud: acţiuni in Săptămâna „Să ştii mai multe! Să fii mai bun!”(foto)

by admin
166 views

În baza protocolului de colaborare încheiat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, în perioada 1-5 aprilie 2013, în cadrul Săptămânii „Să ştii mai multe! Să fii mai bun!”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud a desfăşurat o serie de  acţiuni educative la şcolile gimnaziale din localităţile Ciceu Giurgeşti, Negrileşti, Vermeş, Sîngeorzu Nou, Budacu de Sus şi Budacu de Jos

             Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului au susţinut prezentări power- point şi au antrenat copiii în discuţii, având ca teme ariile protejate din judeţul Bistriţa-Năsăud şi păsările migratoare. Elevii claselor 0-IV, au făcut cunoştinţă cu  personajul Flopi din materialele educative puse la dispoziţie de Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice.

         De asemenea, în data de 2 aprilie, un grup de elevi ai Liceului „Radu Petrescu” din localitatea Prundu Bîrgăului, au făcut o vizită la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud. Printr-o prezentare power-point au fost familiarizaţi cu principalele atribuiţii ale instituţiei, iar apoi au vizitat laboratorul şi Staţia automată de monitorizare a calităţii aerului. 

You may also like

Leave a Comment