Home Diverse Barbatii si punctualitatea

Barbatii si punctualitatea

by admin
147 views

Punctualitatea este o calitate a unei persoane care ajunge la timp la o intalnire, la servici, la scoala sau in orice alt loc fara a intarzia. Toata lumea stie ca noi femeile avem o reputatie de persoane nepunctuale, de persoane care intarzie de obicei la intalniri, fie ca sunt de afaceri sau placere.

             In mare parte este si adevarat, majoritatea dintre femei intampina dificultati in a se pregati dimineata pentru a iesi din casa. Desi ne trezim cu ceva timp inainte, parca ceasul prinde picioare si timpul fuge, pur si simplu. Cand ne uitam sa vedem daca ne-a ramas cel putin 5 minute pentru a sufla, ne dam seama ca de fapt suntem deja in intarziere si ca trebuia sa fim iesite din casa de mult timp. Si atunci, incepem sa ne agitam, sa ne stresam si repede, repejor, ne-am incaltat si am iesit in viteza.

Fugim pe drum, cu grija ca sa nu alunecam, sau in cel mai rau caz sa nu ne rupem vreun toc. Cam asta fac mare parte din femei atunci cand au de ajuns undeva, dar barbatii? Cum se explica intarzierea barbatilor? Avem mai multe tipuri de barbati. Un prim tip pe care l-as numi ” uitucul”, el se caracterizeaza prin intrebarile pe care le pune:” Draga, mi-ai vazut cumva cheile de la masina? Nu le gasesc.” Este pregatit sa iasa la timp din casa, dar tot timpul uita cate ceva si este intarziat in demers de acel lucru.

Un alt tip este „galantul”. Acesta se imbraca la timp, iese din casa, dar pe drum acorda prioritate tuturor femeilor pe care le vede la volan fiind fascinat de sexul frumos si astfel pierde timp pe drum si intarzie. Un al treilea tip este „aratosul”. Pentru el in fiecare dimineata e nevoie de timp pentru a se aranja, astfel incat sa arate impecabil astfel pierzand mult timp in fata oglinzii. ” Pasionatul de masina” isi studiaza in fiecare dimineata bijuteria de masina, urmarind fiecare zgarietura aparuta mai nou sau vreo eventuala lovitura. Dupa ce s-a convins ca totul este in regula poate porni linistit la drum. Tipologii mai exista, fiecare barbat fiind diferit, la fel ca si scuzele pe care le spun atunci cand sunt prinsi ca au intarziat. 

You may also like

Leave a Comment