Home Monden Bistriteanca Anca Carcu in doliu. Sexy PRM-ista plange de doua zile.

Bistriteanca Anca Carcu in doliu. Sexy PRM-ista plange de doua zile.

by admin
173 views

Anca Carcu traverseaza o perioada grea din viata dupa ce o persoana draga ei a plecat pentu totdeauna.Tanara si-a condus sambata bunica pe ultimul drum.

             Momente triste in viata Ancai Carcu, tanara sufera pentru ca bunica a plecat la cele vesnice. Iata ce spune femeia care a avut curajul sa-i infrunte pe Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor : „Era o fiinta minunata care isi iubea toti nepotii. Pentru mine este o pierdere mare, deoarece pentru mine bunica a fost un om aparte, de o frumusete interioara deosebita. Bunica stia ca sunt o femeie invincibila si ca nu mi-e frica de nimic decat de Dumnezeu. Mereu imi spunea ca nepoata ei este femeia de care poporul roman are nevoie.”

         ”Bunica mereu imi spunea ca: O sa ai cel mai diferit destin dintre toate nepoatele mele. Anca vei fii un pion important pentru poporul roman, vei conta enorm si sunt foarte bucuroasa deoarece poporul roman e bogat ca te are pe tine, desii nu vei traii cat mine, cu mult, mult mai putin. Ma vedea cum sunt de fapt o luptatoare si o femeie fara friica. Mereu imi amintea de tarie, de deminitate si de cinste. Mereu imi zicea . Anca vei scrie o istorie, o alta istorie a Romaniei si vei fi de neegalat ca si femeie in ceata pe care guvernantii a lasat-o asupra Romaniei, dar si prin misoginismul si neputiinta lor. Anca altii nu pot duce cat vei putea duce tu. Repet, bunica mea era foarte credincioasa si constienta la cei 90 de ani. Bunica stia ca va murii cu o luna si 10 zile inainte. 

You may also like

Leave a Comment