Home Social Campania naţională „Nu Tremur la Cutremur!”

Campania naţională „Nu Tremur la Cutremur!”

by admin
217 views

În contextul campaniei naţionale „Nu tremur la cutremur”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” se raliază unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă în vederea diseminării informaţiilor promovate în cadrul acestor acţiuni.

Specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul inspectoratului desfăşoară, în perioada 03.03 – 05.04.2015, acţiuni axate preponderent pe activităţi practice şi informare preventivă în unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Bistriţa – Năsăud.

În cadrul acestei campanii, vor fi folosite 2000 flyere, 1000 pliante, 500 stikere şi 100 afişe cu mesaje clare, specifice campaniei de informare şi conştientizare abordată.

Astăzi, 3 martie a.c., personalul din cadrul Serviciului Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţie desfăşoară activităţi în contextul acestei campanii la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa şi mâine, 4 martie a.c., la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Centrele pentru Protecţia Copilului Beclean, respectiv Năsăud. Acţiunea va continua joi, 5 ianuarie, la Şcoala Generală din cadrul Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” şi treptat, în perioada propusă, la toate instituţiile de învăţământ din comunitatea noastră.

În continuare, campania va fi diseminată, prin intermediul întreg personalului inspectoratului, la instituţii publice cu aglomerări mari de persoane, operatori economici şi nu în ultimul rând, la nivelul localităţilor.  Pagina web: www.nutremurlacutremur.ro .

You may also like

Leave a Comment