Vremea in Bistrita

Temperatura:
14°C
Prognoza meteo Portal Info
.

Campanie umanitară pentru Nicolas Gălățanu

23.03.2015 12:59 | Autor: bistrita24 | Categoria: Social
Vizualizări: 1144 | 0

         Ar putea rămâne paralizat, dacă nu se operează urgent în Thailanda. Nicolas Gălăţanu, un băieţel de doar 5 ani, suferă de o cumplită madalie care îi atrofiază progresiv toţi muşchii. Boala s-a declanşat încă de când copilul avea 8 luni, iar singura şansă, pe care o are ca să nu rămână paralizat pentru tot restul vieţii, vine tocmai din îndepărtata Thailanda, de la Clinica Better Being din Bangkok. Transplantul de celule stem, care-l va face bine pe Nicolas, costă 32.200 de dolari.

        Cu toate că viaţa lui devine din ce în ce mai grea, boala agravându-se pe zi pe trece, Nicolas rămâne un optimist convins, mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de vise la care spune că nu o să renunţe niciodată. Chiar şi în timpul exerciţiilor de recuperare pe care le face în fiecare zi, Nicolas visează să ajungă un mare fotbalist şi să arate lumii întregi că tot răul din viaţa lui va avea un final fericit. “Lasă, mami, fii curajoasă, eu o să mă fac bine şi o să joc fotbal mai bine decât fotbaliştii de la televizor. Sunt sigur că o să mă fac bine curând”, este mesajul pe care Nicolas i-l transmite zilnic mamei sale.

        Ca să nu rămână paralizat pentru tot restul vieţii, părinţii l-au programat deja pe băieţel pentru operaţia din Bangkok, pentru perioada 20 aprilie – 20 mai 2015, lună în care i se vor face 8 implanturi de celule stem, ce-i vor grăbi vindecarea. În acest sens, Asociaţia “Salvează o inimă” a demarat o urgentă campanie pentru strângerea celor 32.200 de dolari, din care organizaţia a reuşit să strângă, în timp record, o jumătate din suma necesară, iar donaţiile pot fi făcute, atât pe platforma de donaţii online - https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/ (prin card, PayPal sau SMS), cât şi în conturile bancare deschise pe numele mamei sale, Marinica Gălăţanu: RO74RZBR0000060015488603 (Lei) sau RO29RZBR0000060017460162 (Euro).

       “Mai trebuie să trecem încă un hop, unul foarte important. Cu ajutorul dumneavoastră şi al lui Dumnezeu, Nicolas al meu se poate întoarce de la operaţie pe propriile picioare. Vă mulţumim din suflet pentru tot sprijinul pe care ni l-aţi acordat până acum şi bunul Dumnezeu să ne ajute pe toţi şi de acum încolo”, este mesajul emoţionant al Marinicăi Gălăţanu, mama lui Nicolas.

        Asociaţia “Salvează o inimă” a fost infiinţată pe data de 17 decembrie 2012, şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii, oameni bine pregatiţi şi motivaţi, oameni de bine, oameni simpli, cinstiţi şi oneşti, oameni care cu suflet şi dedicare pot ajuta în campaniile şi proiectele noastre şi astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noştri o moştenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie şi suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcţie bună.

Persoană de contact

Vlad Plăcintă

Preşedinte

Asociaţia “Salvează o inimă”

0752753540

.
Comentarii () Adaugă comentariu
.