Home Cărţi CANCERUL POATE FI INVINS

CANCERUL POATE FI INVINS

by admin
177 views

 Suzanna Somers în cartea sa, intervieveaza mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice. 

           Operaţiunile medicilor întăresc organismul şi nu îl doboară. Autoarea s-a confruntat ea însăşi cu boala, iar după un deceniu şi-a învins frica faţă de cancer şi a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o. În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât şi o serie de opţiuni ale unor doctori din SUA.

        Întrucât prevenţia este cea mai bună cale, experţii consultaţi de autoare oferă opţiuni privind nutriţia, stilul de viaţă şi suplimentele dietetice care te ajută să eviţi apariţia acestei boli.

Tratamente alternative eficiente: fără chimioterapie; fără radiaţii; uneori, fără operaţii chirurgicale.

Protocoale integrative: combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar.

Metode pentru gestionarea cancerului: descrierea unor modalitaţi prin care să poţi trăi cu adevarat cu această boală.

         Cartea scrisă de Suzanne Somers şi tradusă din engleză de Monica Seceta face parte din colecţia citeşte sănătos, numărul de pagini este 470 şi costă 45.00 lei. Editura: Lifestyle Publishing


 

         Suzanne Somers este autoarea a douăzeci şi două de cărţi, majoritatea bestselleruri: Sexy Forever, Ageless, Breakthrough şi The Sexy Years. Are un show de televiziune săptămânal, The SUZANNE Show, pe Lifetime Network, şi un talk-show pe YouTube găzduit de CafeMom.

Viziteaza www.suzannesomers.com pentru mai multe informatii despre show-urile, produsele si fenomenalul ei program de slabit, Sexy Forever. 

 

You may also like

Leave a Comment