Home Bistriţa24 recomandă Cele mai tari lucruri sub acelaşi acoperiş

Cele mai tari lucruri sub acelaşi acoperiş

by admin
342 views

În sfârşit am reuşit să găsesc un site care să reunească cele mai tari lucruri din domenii complet diferite sub acelaşi acoperiş. Deşi pare o misiune aproape imposibilă, site-ul reuşeşte să satisfacă orice gen de persoană care îi calcă pragul.

Muzică, filme, videoclipuri haioase, telefoane de ultimă generaţie, sporturi şi jocuri video, toate pot fi găsite pe http://theawesomer.com/. După o simplă scanare a primei pagini a site-ului poţi deja identifica toate noutăţile din domeniile puse la dispoziţie.

În ciuda faptului că numele nu te duce cu gândul la ceva serios, design-ul şi modul de aranjare al categoriilor îţi arată că cineva chiar investeşte timp şi efort în baza de date cu lucruri “cool”.

Secţiunea cu cărţi m-a surprins plăcut cu câteva cărţi din zona bucătăriei, dar şi de genul “fix it yourself” care în anumite situaţii poate să fie deosebit de utilă. Şi când vine vorba de modă şi genţi cei care au grijă de site se dovedesc a fi cel puţin originali, prezentând nişte modele care reuşesc să ridice spâncenele cu uşurinţă celor care dau click pe această secţiune. La timp liber suntem îndemnaţi să încercăm ultimele apariţii în materie de jocuri video, o canoe portabilă din material textile şi un set de ping pong care poate să fie amplasat oriunde.  

You may also like

Leave a Comment