Home Fun Cinci semne ca să înţelegi că te iubeşte

Cinci semne ca să înţelegi că te iubeşte

by admin
379 views

Dacă nu iţi aduce o floare în fiecare zi, atunci trebuie să descoperi dacă el te iubeşte sau dacă nu te  iubeste şi sunt anumite lucruri care iţi dau de înţeles.  Iată cele cinci elemente de care ar trebui să ţii cont într-o relaţie.

      Dacă se interesează de tine, de ceea ce faci, de ceea ce-ţi place şi de cum iţi petreci timpul, acest lucru este un semn evident de interesul lui faţă de tine. O persoană care doreşte doar o aventură nu vrea să dezvolte astfel de subiecte şi este mai mult interesată de ceea ce poate face cu tine în momentul cand vă întâlniţi şi nu este preocupată de ceea ce faci tu în timpul liber.

     Te protejează, bărbatul care te iubeşte te protejează. Face orice ca să îţi explice cum să te comporţi în anumite circumstanţe pentru ca situaţia să fie în interesul tău, mai ales dacă la mijloc sunt şi alţi bărbaţi. Poate chiar să ameninţe dacă este nevoie pentru ca nimeni să nu aibe curajul să se atingă de vreun fir de păr de-al tău. Mai mult, o să iţi preia din obligatii pentru ca să nu îţi expui prea mult natura fragilă.

      Este gelos, dacă el este gelos înseamnă că te iubeşte, dacă nu ar fi interest de tine nu l-ar fi interesat cine te sună la telefon sau cine te vizitează.

        Dacă ai nevoie de orice lucru el e prezent. Nu este nici o urmă de îndoială  că el nu te-ar iubi. Un tip ce vrea doar o aventură inventează ceva ca să nu vină,  atunci cand tu ai o problemă de rezolvat. Dar dacă el răspunde şi doreşte să te ajute oriunde s-ar afla acest lucru este o dovadă de dragoste.

       Te prezintă prietenilor lui. Daca te prezintă prietenilor lui atunci sigur este o persoană care te iubeşte şi doreşte să fiţi împreună şi să petreceti alături de persoanele care îi sunt cele mai dragi. Dacă din contră nu face acest lucru şi o face doar dacă va întâlniţi întâmplător cu prietenii lui, atunci trebuie să-ţi pui întrebarea, oare are intenţii serioase cu mine?

 



 

 

 

 

You may also like

Leave a Comment