Home Diverse Coada cea de toate zilele

Coada cea de toate zilele

by admin
165 views

In fiecare luna, dupa ce salariile si pensiile s-au distrbuit, fiecare bistritean primeste „cadou” in cutia postala un munte de facturi. Fie ca sunt facturi la apa, gaz, lumina, internet, telefonie, sau rate toate isi gasesc loc in cutia postala, facand-o „sa exlodeze” pe jos la deschidere.

Si, ca romani responsabili ce suntem ne impartim banii ca sa le putem plati pe toate sau cel putin pe cele scadente in cateva zile. Totul bine si frumos, iar dupa ce am finalizat si acest proces, ne luam teancul de hartogarii si banii si ne indreptam in pas vioi spre ghiseele care incaseaza astfel de plati.

De cand o parte din banci incaseaza si facturi de utilitati, cel mai comod e sa mergi intr-un singur loc unde sa rezolvi toate problemele sau mare parte dintre ele. Si aici ce sa vezi? Banca e intesata de oameni cu mormane de facturi in mana care stau cuminti la mai multe siruri de cozi si astepta sa li se inregistreze plata, iar paznicul bancii supravegheaza meticulos respectarea randului pentru a preintampina eventualele conflicte.

Inarmati cu multa rabdare si timp, fiecare sta la coada cel putin 20 de minute pentru a reusi sa ajunga in fata. Atmosfera e sufocanta, toti stand ingramaditi intr-un spatiu mult prea mic pentru puzderia de oameni. Si ce bucurie se citeste pe chipul persoanei care a ajuns in fata! O senzatie de usurare, te cuprinde pe masura ce te indrepti grabit spre iesirea din banca. Totul pana luna viitoare, sau pana cand se aduna iar mormanul de facturi…

You may also like

Leave a Comment