Home Medicina de acasă Cum sa slabesc cu limonada. Dieta cu lamaie

Cum sa slabesc cu limonada. Dieta cu lamaie

by admin
289 views

Lamaia este foarte benefica pentru organismul tau, avand in vedere ca are proprietati antioxiante incredibile. Toate studiile realizate de nutritionisiti sugereaza ca dieta cu lamaie, in diferite forme, ajuta la arderea rapida a grasimilor si te ajuta sa slabesti intr-un mod cat se poate de sanatos.

            Astfel, va vom oferi o solutie de a da jos kilograme in plus folosind limonada, intr-un program sistematizat care include si un mod de a manca cat se poate de sanatos. Dieta va deveni din acest moment o dieta dedetoxifiere care iti va ajuta organismul sa se curete. Avand in vedere ca lamaia si apa sunt perfecte pentru stimularea aparatului digestiv, a tranzitului intestinal si ajuta la diminuarea apetitului, aceasta dieta va functiona cu siguranta. Asadar, iata cum functioneaza dieta cu limonada:

NOTA: Limonada se va indulci doar cu miere de albine. Este interzisa folosirea zaharului. Dieta se tine de cel mult 3 ori pe saptamana.

– Dimineata: bea un pahar de 500 de mililitri cu limonada.

– La micul dejun, cu 30 de minute dupa ce te trezesti: o salata de fructe din mere, portocale si un gref

– Gustare (ora 11.00) o limonada, o banana si 200 de grame de migdale. Acestea din urma iti vor oferi grasimile bune de care ai nevoie.

– La pranz: salata cu legume (rosii, salata verde, pastai fierte, usturoi, ceapa verde), condimentata cu suc de lamaie, otet balsamic si ulei de masline, fara sare

– Gustare (ora 16.00): un pahar cu limonada si fructe dulci (mere, capsuni, kiwi)

– La cina: peste la gratar, asezonat cu suc de lamaie si garnitura de salata verde.

– Cu doua ore inainte de a merge la culcare: un pahar de 250 de mililitri cu limonada la temperatura camerei.

Sursa: lyla.ro

You may also like

Leave a Comment