Vremea in Bistrita

Temperatura:
10°C
Vremea pe 15 zile Portal Info
.

Czech IN Casa cu Bere Bistrița, o experiență autentică Staropramen

21.11.2017 19:04 | Autor: bistrita24 | Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1271 | 0

Staropramen inaugurează în Bistriţa un nou concept de pub, ce surprinde atmosfera pragheză autentică: Czech IN Casa cu Bere, pe Strada Bistricioarei, nr. 6A. Bistriţenii devin, astfel, primii din ţară care descoperă în oraşul lor spiritul pub-urilor din Cehia, unde ambientul şi experienţele se împletesc pentru a crea momente pline de gust.  

 

Czech In Casa cu Bere este locul în care trăim experienţa autentică Staropramen: descoperim un spaţiu cu o poveste plină de savoare în care ne surprindem gustul pentru muzică, mâncare, teatru şi bere. E un loc în care clipele devin memorabile tocmai pentru că, atunci când suntem aici, reuşim să luăm ce e mai bun din ceea ce avem la dispoziţie”, a declarat Teodora Agafiţei, Brand Manager Staropramen.

 

Aflat într-o casă veche de peste şapte decenii, recent consolidată, Czech IN Casa cu Bere poartă semnătura Staropramen: de la decor şi elementele interioare, până la preparate din meniu asociate cu cele 4 sortimente de bere Staropramen, toate acestea au fost îmbinate pentru a îmbogăţi experienţa momentelor petrecute într-o companie prietenoasă.

Am reuşit să reinterpretam, într-un mod original, un loc plin de tradiţie, în care farmecul trecutului şi elemente unice ale Bistriţei se îmbină perfect într-un decor cu personalitate. Este un loc unic în Bistriţa şi nu numai, creat cu multă muncă şi atenţie la detalii, dar cu un rezultat care pune oraşul nostru pe harta celor mai moderne pub-uri din România”, a spus Dan Ciobănică, administrator Czech IN Casa cu Bere.

O atenţie deosebită a fost acordată alăturării bere-mâncare, iar meniul surprinde prin preparate alese, al căror gust este pus în valoare de sortimentele Staropramen. Gustul discret de malţ al berii Staropramen Blondă se asortează perfect cu Quesadilla cu cartofi prăjiţi; pieptul de pui crocant cu tartă ţărănească, în sos dijonez, poate fi savurat alături de Staropramen Unfiltered; muşchiul de vită Uruguay cu legume coapte în Josper se potriveşte de minune cu gustul berii Staropramen Dark, iar somonul cu cartof în sos parmezan poate fi asortat cu Staropramen Granat. Pe lângă cele patru tipuri de preparate speciale, meniul cuprinde multe alte reţete delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete, locale. Meniul este atent supervizat de managerul Casei cu Bere, Crina Suciu.

Staropramen Czech IN este un concept ce îşi propune să aducă mai aproape de români atmosfera             pub-urilor pragheze şi să pună în valoare momentele deosebite petrecute la o bere. O piesă de teatru, un concert live sau evenimente tematice din diferite ramuri culturale - cu toate acestea se pot întâlni cei care trec pragul pub-urilor Staropramen. Experienţele cu gust merg dincolo de savoarea berii şi creează un cadru cultural aparte.

***

Despre Staropramen

Staropramen - berea pragheză numărul 1 în lume - este o bere cu tradiţie, avându-şi originile în Praga anului 1869. Staropramen, berea blondă originală cehească este disponibilă în prezent în peste 40 de ţări din întreaga lume. În România, Staropramen se produce sub licenţă începând cu anul 2011. Din 2014, Staropramen este disponibilă în România şi în variantele de specialităţi: Staropramen Dark, Staropramen Unfiltered şi Staropramen Granat, importate din Cehia şi distribuite exclusiv de Bergenbier S.A.

 

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon şi Fresh Grapefruit - şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum şi berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

 

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

 

Alexandra Nedelcu – alexandra.nedelcu@fcb.ro

.
Comentarii () Adaugă comentariu
.