Home Actualitate DE CE NU UN „EDEN PARK”?

DE CE NU UN „EDEN PARK”?

by admin
213 views

În anul 2001 se lansa ideea, apoi urmată de o subscripţie publică, pentru realizarea unui parc de distracţii botezat „Dracula Park”. În urma acestei subscripţii s-au mai găsit peste 10.000 de „fraieri” (să-mi fie iertat cuvântul) care au muşcat din nada pusă de slugile celui care poartă numele acestui parc. Doar, bine se vede că această denumire îşi are originea etimologică de la dracul.

S-au adunat milioane de lei, iar acum oamenii îşi cer banii înapoi, dându-şi seama că acei bani au căzut pe mâna unor persoane atât de specifice tranziţiei româneşti, şmecherii.

Stau, mă gândesc şi îmi pun întebarea: dacă acea investiţie se numea „Eden Park” (Eden – Rai, Paradis) se mai găseau atâţia oameni de bine care să adere la această subscripţie? Cred că nu.

Ştiu că personajele unui „Dracula Park” sunt negative, ţinând cont de însăşi denumirea lui, pe când într-un „Eden Park” nu-şi aveau loc şmecherii, mincinoşii, hoţii, plagiatorii şi alţii asemenea.

Aşa că, nu mai bateţi câmpii cu asemenea proiecte năstruşnice domnilor politicieni (din judeţul nostru) care ne reprezentaţi în „Draculamentul” României. Ar fi prea frumos să conştientizaţi ideea unui „Eden Park”, cei care, cu minţile înfierbântate, numai la idei şi fapte care să dăinuie şi să fie trecute într-o „carte de onoare a Edenului”, nu vă stă capul.

În concluzie: pe când un „Eden Park” la Piatra Fântânelelor? Nu credeţi că ne-am cam săturat de Dracula?  Acest lucru să fie spre meditaţie politicienilor autohtoni.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment