Home Educaţie Dezvoltarea personală se face … ONLINE

Dezvoltarea personală se face … ONLINE

by admin
199 views

Trăind într-o epocă în care timpul pe care îl acordăm nouă înşine reprezintă un lux pentru fiecare dintre noi, Academia Karanna îşi adaptează cursurile de dezvoltare personală şi spirituală la noua eră tehnologică.

      Astfel, cursanţii nu mai trebuie să iasă din casă, ci trebuie să fie “înarmaţi” cu un laptop conectat la Internet, o cameră web, microfon, căşti şi, desigur, cu dorinţa de a se reinventa, de a fi mai deschişi către provocările vieţii şi de a-şi înţelege sufletul mai bine.

            Ineditele cursuri au demarat pentru prima dată în România, în anul 2012, prin Cursul de Dezvoltare Spirituală & Capacităţi Psi, iar în 2014, Academia Karanna le-a extins şi îmbunătăţit prin Programul Adhyatma Jnana (singurul curs de acest gen din România acreditat internaţional), devenind cursuri care se desfăşoară exclusiv online, prin două platforme: una de E-Learning şi cealaltă de Live-Streaming. Înscrierile se pot face pe website-ul www.evolutiespirituala.ro, iar în data de 10 martie debutează a doua serie de curs a programului si primul curs din acest an. Din 2012 până în prezent, au participat la aceste cursuri aproximativ 300 de persoane.

Cursurile au devenit online la cererea cursanţilor

       Profesorii de la Academia Karanna afirmă că au luat decizia de a dezvolta aceste cursuri în mediul online la cererea cursanţilor, marea lor majoritate fiind persoane foarte ocupate, iar aceasta metodă îi ajută să nu mai rateze niciun curs. “Cursanţii noştri sunt persoane interesate de domeniul dezvoltării personale şi spirituale, persoane care sunt foarte ocupate şi nu au timpul fizic necesar să participe la cursuri sau alte activităţi ce presupun deplasarea în diverse locaţii, sau în alte oraşe decât acelea de domiciliu. Spre exemplu, noi avem mulţi cursanţi din afara ţării, care sunt foarte încântaţi că pot participa la astfel de cursuri acreditate, fără să fie nevoiţi să se deplaseze în România pentru aceasta”, declară Anca Bogdan, directorul executiv al Academiei Karanna. Dincolo de componenta financiară – cursurile online au costurile mult mai reduse faţă de cursurile fizice – un alt avantaj pe care îl comportă această metodă nouă ţine de orarul de desfasurare (ora 20.00, o dată pe săptămână), care este unul accesibil oricui.

Cum ne ajută Internetul să evoluăm spiritual?

        Cursurile Karanna© urmăresc dezvoltarea spirituală şi personală a participanţilor, iar ceea ce se învaţă în cadrul cursurilor foloseşte acestora inclusiv în viaţa de zi cu zi a cursantilor, ne declară formatorii. “Din acest motiv, urmând cursurile noastre, participanţii îşi pot îmbunătăţi viaţa în toate aspectele ei, de la sănătate, la stare psihică şi fiziologică, financiară, emoţională, socială, spirituală şi personală. Totodată, cursanţii online vor avea ocazia de a învăţa despre chakre, câmpuri energetice şi cum le pot activa pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, vor face unele tehnici de meditaţie specifice, vor învăţa tehnici utile de proiecţie mentală şi de optimizare energetică”, ne declară directorul Academiei Karanna.

You may also like

Leave a Comment