Home Din Licee Distinşi parteneri educaţionali.

Distinşi parteneri educaţionali.

by admin
511 views

În octombrie 2014, cu ocazia Zilelor Liceului de Arte Corneliu Baba, au fost distribuite în mod gratuit elevilor de la clasa pregătitoare, din municipiul Bistriţa, cărţile de colorat intitulate COLOREAZĂ BISTRIŢA.

În urma parteneriatului dintre municipiul Bistriţa şi oraşul Wiehl, au fost trimise cărţi de colorat şi pentru 3 clase din Germania. Cele mai reuşite cărţi colorate ale elevilor au fost selectate şi trimise la comisia concursului în intervalul 15-25 mai, la Liceul de Arte Corneliu Baba Bistriţa, Bulevardul Independentei, nr. 3-5.

La concurs participă toate şcolile generale din municipiu, inclusiv clasele din oraşul Wiehl. Echipa de proiect este alcătuită din următoarele cadre didactice: Toma Nicoleta – prof. înv. primar la Şcoala Gimnazială Nr.1, Bistriţa Drăguş Emiliana – prof. înv. primar la Liceul de Arte Corneliu Baba, Bistriţa Armean Cristina – prof. înv. primar la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, Bistriţa Coordonatori proiect: prof. Vasile Duda ( România), Hans Georg Franchy ( Germania) Cărţile intitulate COLOREAZĂ BISTRIŢA au fost tipărite şi distribuite claselor pregătitoare cu sprijinul integral al ROMBAT Group Bistriţa.

Festivitatea de premiere a participanţilor are loc în data de 2 iunie 2015, în Sala de expoziţii a Liceului de Arte Corneliu Baba, Bistriţa din strada Dornei, nr. 1, orele 16,00 . Jurizarea cuprinde 12 secţiuni, iar pentru fiecare secţiune se acordă un premiu în valoare de 100 lei.

Asociaţia de prietenie germană-săsească-română, Wiehl-Bistriţa a oferit fondul de premiere al concursului. Expoziţia de prezentare cuprinde şi lucrări ale elevilor din ciclul primar de la Liceul de Arte Corneliu Baba, realizate în tehnică mixtă sub coordonarea directorului Macedon Retegan. 

You may also like

Leave a Comment