Home Monden E vacanţă, fă mişcare!

E vacanţă, fă mişcare!

by admin
183 views

Serviciul Educaţie, Turism dă startul „Vacanţelor active” – activitate organizată în perioada vacanţei de vară la Ştrandul „Codrişor”.

          Până la finalul lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 12.00 atunci când vremea permite, voluntarii Consiliului Local al Tinerilor îşi vor antrena colegii în diferite activităţi de divertisment în aer liber, menite a implica tinerii în întreceri sportive, oferind astfel o alternativă constructivă de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei de vară.
         
           Cei care îşi petrec vacanţa la Bistriţa vor găsi la ştrandul municipal muzică bună, distracţie, jocuri şi concursuri, work-shop-uri şi campanii cu scop educativ. Vor putea afla, de la voluntarii Direcţiei de Sănătate Publică, ce înseamnă un „Stil de viaţă sănătos”, aceasta fiind şi denumirea generică a campaniei derulate la ştrand, dar şi informaţii suplimentare despre activităţile Centrului Comunitar pentru Tineret.
 
            Totodată, sâmbătă, 9 august, la această acţiune se va alătura şi Clubul Sportiv „Casa Ema” care va organiza demonstraţii sportive, jocuri şi concursuri acvatice dotate cu premii şi diplome.

You may also like

Leave a Comment