Home Comunicate Incendiu la un magazin alimentar – localitatea Mogoşeni, comuna Nimigea

Incendiu la un magazin alimentar – localitatea Mogoşeni, comuna Nimigea

by admin
586 views

Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa – Năsăud a fost informat sâmbătă dimineaţa, 2 august a.c., la ora 04.02, despre izbucnirea unui incendiu la un magazin alimentar, situat la parterul unui imobil din localitatea Mogoşeni, comuna Nimigea.

Trei echipaje ale pompierilor militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost direcţionate de urgenţă spre locul indicat. În sprijin, au intervenit pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nimigea.

Incendiul se manifesta la nivelul parterului, în interiorul magazinului alimentar şi cuprinsese elemente de mobilier şi aparatură electrică (casa de marcaj, cântar electronic, frigider, ladă frigorifică etc). Focarul a fost localizat şi lichidat rapid, împiedicându-se propagarea incendiului la restul imobilului deservit drept casă de locuit.

După finalizarea intervenţiei de aproximativ o oră, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un frigider lăsat sub tensiune. 

You may also like

Leave a Comment