Home Opinii Intr-o lume imperfecta vrem perfectiune?.

Intr-o lume imperfecta vrem perfectiune?.

by admin
449 views

          Anotimpul o ia razna din cauza incalziri globale si avem parte de ierni tot mai ciudate in care ne intra praf in ochi si ne este dor de zapada. Frunzele fluturate de vant si arborii cu imensele lor crengi in prag de seara induc o senzatie de frica si nu exagerez daca spun ca este vremea vrajitoarelor.  Insa, avem noroc de zile senine in care se poate iesi mai des la pas, la plimbare.

       Nimeni nu este vinovat ca nu ninge si totusi parca vrem sa dam vina pe cineva. Sa dam oare vina pe municipalitate sau pe cei care polueaza exagerat mediul? Nici gand, atunci pe cine o sa dam vina? Doar Dumnezeu stie, pe cine.

       Trebuie sa ne conformam, nu exita perfectiune. Daca vrem perfectiune trebuie sa ne-o cream, oare cat o costa un metru patrat de zapada artificiala?

        Intr-o lume mohorata si trista a iernilor fara de zapada, blocurile colorate de pe strada Crinilor, nu fac altceva decat sa aduca o pata de culoare, fie aceasta chiar si stridenta, asa cum am auzit ca se spune. 

       In fond si la urma urmei culorile nu fac rau, din contra, albastrul este electrizant iar rozul alunga depresia, in consecinta energia acestor culori este benefica, trebuie doar sa ne obisnuim si sa acceptam schimbarea fara a-i judeca pe altii si alegerile facute de acestia.

      La final de ianuarie ar trebui in mod normal sa ne pregatim de ”Serbarile Zapezii” stiu, vremea nu permite, dar cu un pic de efort si imposibilul poate fi realizat. De ce nu s-a luat in calcul zapada artificiala pentru partia de schi?.

You may also like

Leave a Comment