Home Actualitate Jandarmii în sprijinul a doi tineri rătăciţi!

Jandarmii în sprijinul a doi tineri rătăciţi!

by admin
117 views

În noaptea dinspre 09 spre 10 noiembrie a.c., jandarmi din cadrul Plutonului Beclean au intervenit în sprijinul a doi tineri care s-au rătăcit încercând să ajungă în localitatea Breaza. 

Mircea M. de 18 ani alături de V. I. de 17 ani, ambii domiciliaţi în Poienile Zăgrii, se deplasau cu un autoturism Dacia Pick-Up, dinspre localitatea Reteag înspre Breaza. Întunericul de afară, zona de deal şi drumul neasfaltat au contribuit la rătăcirea celor doi prieteni.

Aceştia au ajuns într-o zonă împădurită, pe un drum forestier, moment în care li s-au defectat şi frânele autoturismului. În jurul orei 22.00, Mircea M. a solicitat sprijinul jandarmilor prin intermediul 112, moment în care un echipaj din cadrul Plutonului Beclean a pornit în căutarea celor doi.

Jandarmii au ţinut permanent legătura prin intermediul telefonului mobil, cu cei doi tineri rătăciţi, aceştia reuşind să îi găsească în locul numit Dealul Şpanului, pe un drum neaccesibil autovehiculelor.

Conform jandarmilor prezenţi la faţa locului, acest drum face legătura între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş iar cei doi tineri au fost reperaţi aproape de miezul nopţii, (în jurul orei 23.40),  în zona localităţii Suciu de Sus (Maramureş), la o distanţă de aproximativ 60 de km de locul unde au dorit să ajungă.

Jandarmii i-au condus în siguranţă pe cei doi tineri până la drumul principal unde au fost recuperaţi de către părinţi.

 

You may also like

Leave a Comment