Vremea in Bistrita

Temperatura:
18°C
Starea vremii Portal Info
.

Locuri de muncă sezoniere în agricultură - SPANIA - Campania 2018

29.09.2017 10:51 | Autor: bistrita24 | Categoria: Actualitate
Vizualizări: 1297 | 0

Sub mesajul cheie ”EURES poate oferi asistenţă şi consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE”, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin serviciul de ocupare EURES România, pune la dispoziţia lucrătorilor români 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură, în Spania. Firma Surexport Compania Agraria SL din provincia Huelvo, Spania, oferă locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, în campania 2018.Pentru această ofertă, nu se solicită experienţă.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud , interesate de această ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr.2 - 4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: - Copie CI/BI; - CV EUROPASS în limba română; - Adeverinţă medicală, cu mentiunea „apt pentru muncă”;

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 10.12.2017.Locaţia şi data selecţiei vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Otilia Râpan

Director Executiv

Întocmit,

Adina Preda - Consilier EURES

 

.
Comentarii () Adaugă comentariu
.