Home Eveniment Măsurile de relansare economică în discuţia mediului de afaceri şi parlamentarilor din judeţul Bistriţa-Năsăud

Măsurile de relansare economică în discuţia mediului de afaceri şi parlamentarilor din judeţul Bistriţa-Năsăud

by admin
116 views

Măsurile de creştere economică inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii constituie motivul principal al întâlnirii de lucru a mediului de afaceri cu reprezentanţii judeţului Bistriţa-Năsăud în Parlamentul României. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, prin Centrul de Informare Europe Direct Bistriţa, în parteneriat cu Instituţia Prefectului, Primăria Bistriţa şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud vineri, 26 aprilie 2013, ora 11,00, la Hotel „Coroana de Aur”.

          Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud a planificat, pentru anul 2013, în cadrul proiectului Centrul Europe Direct Bistriţa, o serie de evenimente care vizează stimularea dialogului între mediul de afaceri şi autorităţile publice, în identificarea celor mai adecvate măsuri de creştere economică inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii.

           În cadrul acestei serii de evenimente, vineri 26 aprilie 2013, ora 11,00 va avea loc o întâlnire de lucru între mediul de afaceri, reprezentanţii instituţiilor publice locale şi ai judeţului Bistriţa-Năsăud în Parlamentul României. Evenimentul răspunde solicitărilor societăţilor comerciale membre ale Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, entităţi care produc valoare şi furnizează locuri de muncă, contribuind nemijlocit la creşterea calităţii vieţii în judeţul nostru. Tematica întâlnirii este identificarea de soluţii pentru problemele actuale cu care se confruntă mediul economic, în această perioadă de profunde schimbări în plan economic şi politic, în direcţia relansării economice.

Reprezentanţii comunităţii de afaceri sunt invitaţi să participe şi să se implice într-o dezbatere constructivă în vederea dezvoltării locale durabile.

Detalii şi înscrieri: Cristina Magda – Consilier de comunicare Centrul Europe Direct Bistriţa, tel./fax: 0263-230640, 230400; e-mail:

You may also like

Leave a Comment