Vremea in Bistrita

Temperatura:
10°C
Vremea Portal Info
.

Miza noii sesiuni parlamentare: bătălia cu PSD pentru apărarea nivelului de trai al românilor și menținerea parcursului occidental al României

02.02.2018 14:14 | Autor: bistrita24 | Categoria: Politic
Vizualizări: 1089 | 0

A început cea mai dificilă sesiune parlamentară de la aderarea României la Uniunea Europeană. Miza este dublă: apărarea nivelului de trai al românilor ce va fi tot mai afectat de haosul fiscal provocat de guvernele PSD-ALDE; menţinerea drumului occidental al României în faţa atacurilor PSD la economia liberă şi  instituţiile statului .

Este tot mai clar faptul că Dragnea şi vasalii săi din PSD şi ALDE vor forţa în Parlament şarje decisive pentru capturarea statului, îngenuncherea întreprinzătorilor privaţi, a celor cu profesii liberale şi a oricui va îndrăzni să-i conteste, precum şi pentru subordonarea politică a Justiţiei. În acelaşi timp, pentru a deturna atenţia, vor  declanşa noi campanii de dezinformare şi le vor continua pe cele începute.

Parlamentarii PNL au datoria să se opună cu toate forţele şi instrumentele democratice, parlamentare şi constituţionale demersurilor anti-româneşti şi anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Şi o vom face !

Vom cere socoteală premierului şi fiecărui ministru din guvernul de marionete impus de Dragnea. Să le explice românilor, în comisii şi de la tribuna Parlamentului, cum vor ieşi din minciunile şi bâlbele cu Formularul 600 şi sistemul de impozitare progresiv, de ce au amânat marile promisiuni, cum şi cu ce costuri vor realiza măreţul program de guvernare pe care doamna Dăncilă îl citeşte mecanic de pe o foaie.

Avem obligaţia să ne luptăm pentru proiectele noastre de lege, în comisii şi în plen. Sunt proiecte care, printre altele, vin în sprijinul patronilor şi angajaţilor din sectorul privat, dau soluţii pentru debirocratizarea reală a instituţiilor cu care cetăţenii vin în contact, instituie măsuri pentru transparenţă şi corectitudine în achiziţiile publice, repară nedreptăţile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităţilor locale (diminuarea sumelor alocate administratiilor locale din impozitul pe venit), îi ajută pe pensionarii încadraţi în gradul I sau II de invaliditate.

PNL a demonstrat că face opoziţie eficientă în Parlament, ştie să înveţe din greşelile trecutului şi poate stopa demersuri toxice ale PSD. Ştim că sunt tot mai mulţi români nemulţumiţi şi exasperaţi de proasta guvernare PSD-ALDE. Avem datoria să nu-i dezamăgim.  

        Robert Sighiartău  Deputat PNL

.
Comentarii () Adaugă comentariu
.