Home Timp liber N lucruri pe care trebuie sa le faci, sa le auzi, sa le incerci

N lucruri pe care trebuie sa le faci, sa le auzi, sa le incerci

by admin
263 views

Sfaturi, sugestii si recomandari in legatura cu anumite lucruri pe care ar trebui sa le facem, sa le vedem sau sa le auzim abunda in spatiul virtual sau in presa scrisa.

          Toate aceste topuri, sugestii, le intalnim peste tot. Am ajuns sa citim anumite articole doar pentru ca au in continut aceste recomandari. Domeniile variza fie ca e vorba de locuri pe care trebuie sa le vizitam inainte de a pleca din Romania, citate motivationale pentru 2013 sau previziuni pe care trebuie sa le respectam pentru a avea un an stralucit, cu impliniri, etc., toate  si-au facut loc in rutina noastra si am invatat sa raspectam ceea ce citim si sa incercam sa si urmam.

       Dar ce facem atunci cand sugestiile din doua sau mai multe articole cu acelasi subiect difera?Atunci luam in considerare pe cele care ne convin cel mai mult sau ni se par cel mai usor de urmat.

         Trece viata pe langa noi tot incercand sa urmam, sa facem si sa auzim anumite lucruri pe care X, Y le-au scris in articole ca ar fi bine sa le facem, sa auzim sau sa urmam. Oare cei care scriu astfel de articole isi urmeaza propriile predictii, sugestii? Probabil ca nu, important e ca toti ceilalti sa faca asta, autorii sunt scutiti…

You may also like

Leave a Comment