Home Diverse O femeie acroşată cu oglinda de un şofer neatent.

O femeie acroşată cu oglinda de un şofer neatent.

by admin
161 views

O femeie a fost accidentată la Telciu, soferul a plecat fără să o duca la spital şi fără să anunţe poliţia. Din fericire femeia nu a păţit nimic grav. Ulterior bărbatul a fost depistat în trafic şi riscă sa fie pedepsit penal pentru fapta sa.

În 26.martei a.c., la ora 1 noaptea, pe DN 17C , în localitatea Telciu, un tânar de 22 ani din Săliştea de Sus, judeţul Maramureş, în timp ce conducea o maşina a pierdut controlul volanului, acroşând cu oglinda, o femeie din Telciu, care se deplasa pe jos, pe langă drum.

Soferul a oprit şi a stat de vorbă cu femeia şi văzând ca nu a păţit nimic şi nu-i curge sânge de nicăieri, a plecat fără să anunţe organele de poliţie. Ulterior, victima a anunţat poliţia şi s-a prezentat la Spitalul orăşenesc Năsăud, unde, datorită leziunilor superficiale nu a fost internată.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior în trafic; atât el cât şi femeia au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ la amândoi. Cercetările continuă de Poliţia oraş Năsăud, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

You may also like

Leave a Comment