Home Social Olimpiada Comunicării Europene la start

Olimpiada Comunicării Europene la start

by admin
174 views

         TSD Bistriţa-Năsăud a lansat joi prima ediţie a Olimpiadei Comunicării Europene.

         La evenimentul, care a avut loc la sediul Extensiei Bistriţa a UBB Cluj, a participat eurodeputatul Ioan Mircea Paşcu, managerul Centrului Europe Direct, din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, Monica Mureşan, viceprimarul Bistriţei, George Avram, analistul politic, Alin Cordoş, coordonatorul şcolii de dans RebornStreetdance Bistriţa, Dora Incert şi preşedintele TSD BN, Bogdan Ivan.

         La lansare au fost prezenţi şi cei care până acum s-au înscris la concursul de proiecte. Europarlamentarul Mircea Paşcu a subliniat şansa pe care o au tinerii actualei generaţii de a se fi născut cetăţeni europeni şi i-a sfătuit pe participanţi să profite din plin de această calitate, precum şi de şansa oferită câştigătorilor Olimpiadei Comunicării Europene, aceea de a face o vizită de 4 zile la Parlamentul European de la Bruxelles.

         Reamintim doritorilor că înscrierile la olimpiadă se pot face la numărul de telefon 0751.465.703, până luni, 14 aprilie, la miezul nopţii.

         Concursul este unul de proiecte sub formă de eseuri, care vor trebui să prezinte viziunea participanţilor despre importanţa Parlamentului European şi a alegerilor europarlamentare.

         Echipa câştigătoare va pleca într-o vizită de 3 sau 4 zile la Bruxelles, la Parlamentul European. Locurile 2 şi 3 vor face o vizită la Parlamentul României. Restul participanţilor vor primi diplome şi alte premii surpriză.

         Mai multe informaţii vor fi comunicate prin email, tuturor participanţilor, după finalizarea etapei de înscrieri.

You may also like

Leave a Comment