Home Bistriţa24 recomandă Plictiseală combătută de duhul din lampa lui Aladin

Plictiseală combătută de duhul din lampa lui Aladin

by admin
274 views

Începând de astăzi  Bistriţa24 va încerca să vă recomande în fiecare zi un site care nu te lasă să te plictiseşti, te amuză sau chiar te ajută. Startul va fi dat de Akinator, un site aparent “pueril” care nu îi lasă să se plictisească nici pe cei mai mari.

http://en.akinator.com/ nu are vraja la fel de puternică precum renumitul conquiztador, dar reuşeşte să te ţină ocupat o vreme cu ajutorul joculeţului pe care-l prezintă. Cu ajutorul unui număr de întrebări la care duhul din lampă te roagă să-i răspunzi încearcă să ghicească personajul la care te gândeşti. Mai exact după vreo 20 de întrebări şi câteva calcule, acesta vine cu un nume care se apropie cel mai tare de descrierea oferită de tine cu ajutorul răspunsurilor la întrebări.

Partea tare este că în baza lor de date sunt şi personalităţi din România şi că poţi chiar tu să adaugi noi persoane. Cu un design simpluţ, fără prea multe bling-bling-uri şi cu un look care se adresează mai degrabă celor care nu au trecut de învăţământul primar, Akinator reuşeşte să atragă în joc peste 600 de persoane odată.

You may also like

Leave a Comment