Home Educaţie Promovarea instumentelor inovatoare privind implementarea conceptului de egalitate de sanse in scoala romaneasca

Promovarea instumentelor inovatoare privind implementarea conceptului de egalitate de sanse in scoala romaneasca

by admin
123 views

 In perioada 25-27.04.2013 a avut loc in mun. Bistrita workshop-ul cu tema “ Promovarea instumentelor inovatoare privind implementarea conceptului de egalitate de sanse in scoala romaneasca “.

           Activitatea este una din cele 10 intalniri regionale, desfasurate la Bucuresti, Piatra-Neamt si Bistrita, in cadrul proiectului ‘’Promovare prin activitati inovatoare a egalitatii de sanse si de gen in cadrul orgnizatiilor partenerilor sociali cu accent pe intitutiile de educatie “.

          La aceasta intalnire de lucru au participat 42 de personae ( lideri sindicali din unitatile scolare, cadre didactice, reprezentanti ai organizatiilor sociale si administrative, reprezentanti ai massmedia ).

          In cadrul obiectivelor vizate s-a pus accent pe gasirea unor solutii privind accesul pe piata muncii, dar si promovarea si diversificarea instumentelor inovatoare destinate grupurilor tinta, alcatuit din peste 600 de persoane, din unitati scolare si administrative ale celor trei regiuni Neamt, Bistrita-Nasaud si Bucuresti.

You may also like

Leave a Comment