Home Economic Retailerii din bricolaj s-au pregatit cu oferte pentru primavara

Retailerii din bricolaj s-au pregatit cu oferte pentru primavara

by admin
192 views

La inceputul lunii aprilie majoritatea comerciantilor de produse pentru bricolaj au innoit gama de oferte cu produse specifice primaverii.

In cadrul magazinelor de bricolaj clientii pot gasi in urmatoarea luna unelte pentru amenajarea gradinii sau a gazonului, dar si arbusti, flori sau diverse plante. Aceste oferte sunt prezentate de comercianti prin intermediul cataloagelor proprii, cu oferte si noutati pentru clienti.

In cadrul catalogului Baumax clientii vor putea descoperi o gama larga de plante ornamentale, ingrasamant pentru gazon sau utilaje de gradina. Pana la finalul lunii aprilie 2013, cei care se ocupa cu agricultura pot sa cumpere o motosapatoare electrica pe benzina cu 19% reducere, la 1699 lei, iar pentru ca vine sezonul gratarelor, nici aceasta nu lipsesc din oferta comerciantului.

Tot la Baumax, la fiecare achizitie a unei scule electrice primiti cadou un obiect utile la alegere sau o reducere de 30 de procente pentru un set de mobilier pentru gradina.

La cel mai important lant de magazine cu produse de bricolaj din Romania aveti in aceasta luna pomi fructiferi la 15.98 lei sau de acum celebrul thuja cu preturi de la 17.99 lei. Tot in aceasta luna, la orice scula electrica Black&Decker aveti o reducere de 20%, sau bucatarie cu blat inclus Iza la 699 lei. Toate ofertele comerciantului sunt disponibile in catalog Dedeman.

Citeste mai mult pe Retailerii din bricolaj s-au pregatit cu oferte pentru primavara

You may also like

Leave a Comment