Home Monden Rodi Chetan – Pasiunea pentru fotografie

Rodi Chetan – Pasiunea pentru fotografie

by admin
265 views

Tot mai multe persoane au început să prindă gustul fotografiei. Odată cu primul aparat foto achiziţionat, pentru cei mai mulţi a fost dragoste la primele cadre.

Pentru unii fotografia a rămas doar la stadiul de hobby, dar alţii au trecut la următorul nivel şi au început să muncească din greu pentru a deveni fotografi profesionişti. Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, orice eveniment important, fie că vorbim de o nuntă, un botez, un eveniment de lansare sau o conferinţă, are nevoie de un fotograf care să surprindă cele mai importante momente.

Cei care au trecut de stadiul de fotograf amator, au realizat cât de mult iubesc fotografia şi au început să investească constant în pasiunea lor, cumpărându-şi fel de fel de echipamente foto, obiective, trepied, carduri de memorie, blitzuri şi alte accesorii foto.Dar, cum orice drum este lung şi anevoios de parcurs, la fel este şi calea spre a deveni un fotograf profesionist şi apreciat, cu suişuri şi coborâşuri. Uneori ai momente când vrei să renunţi şi încerci să te convingi adesea că această “meserie” nu e pentru tine, te bate gândul să renunţi şi eşti convins că nu vei ajunge niciodată un fotograf profesionist, dar complimentele, încurajările şi sfaturile pe care le primeşti de la cei care ţi-au văzut fotografiile ajung să te motiveze şi să te ambiţioneze să dai tot ce ai mai bun din tine.

Una dintre acele persoane este Rodi Chetan o tanara din Bistrita iubitoare de Dumnezeu si indragostita de fotografie.

“Pasiunea pentru fotografie reprezintă o mărturie a entuziasmului care naşte într-un fotograf un ţel anume. Ajungi să aspiri la ceva măreţ şi să munceşti cu plăcere pentru aţi atinge acest ţel, ţelul de a fi un fotograf apreciat şi recunoscut pentru fotografiile speciale care ies din obiectivul tău.Fotografia este o viziune unică şi un mod deosebit de a vedea anumite lucruri. Farmecul ei este unul aparte, ai posibilitatea să transpui în culori ceea ce simţi şi ceea ce surprinzi prin obiectiv.”

https://www.facebook.com/RodiChetanPhotography?fref=ts

https://www.facebook.com/rodi.chetan?fref=nf

You may also like

Leave a Comment