Home Economic Saptamana Germana la Lidl

Saptamana Germana la Lidl

by admin
194 views

La fel ca si in urma cu un an de zile, in aceasta saptamana din luna aprilie, in toate magazinele Lidl sunt oferite produse specifice bucatariei germane.

Bunatatile bucatariei germane sunt disponibile in saptamana 15 aprilie – 21 aprilie 2013, in toate magazinele Lidl din tara.

In aceasta saptamana Lidl ofera clientilor o multitudine de specialitati germane la cele mai bune preturi. Din oferta nu lipseste celebrul butoi cu bere Pils, la 29.99 lei pentru 5 litri, dar si specialitati din rata, galuste germane sau pachetele de cartofi umplute.

Tot in aceasta saptamana, clientii Lidl beneficiaza si de oferte la pantofi sport marca Nike sau produse marca Lexibook, la preturi avantajoase. Oferta completa este disponibila in catalog Lidl.

Recent, un alt retailer care apartine de acelasi grup german ca si Lidl, este vorba de Kaufland, a lansat prin intermediul ofertelor proprii, o saptamana cu tema spaniola, prin care a oferit clientilor posibilitatea de a incerca produse specifice acestei tari. Oferta comerciantului o puteti gasi in catalog Kaufland.

Articolul complet aici: Saptamana Germana la Lidl

 

You may also like

Leave a Comment