Home Actualitate Şase tineri care au furat au fost descoperiţi de poliţişti

Şase tineri care au furat au fost descoperiţi de poliţişti

by admin
135 views

Mai mulţi tineri sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost implicaţi în comiterea unor infracţiuni. Trei tineri sunt  cercetaţi pentru că au furat din maşinile oamenilor iar ceilalţi trei au furat din locuinţe şi din societăţi comerciale.

             În 22.04.2013, în urma investigaţiilor poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii criminale, au identificat, şase tineri care au comis şase furturi din autovehicule.

          Trei tineri  sunt de 18 ani, 23 ani şi 25 ani, toţi din comuna Cetate. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 11.700. lei, fiind recuperat în proporţie de 70%. Iar ceilalţi trei tineri au următoarele vârste 26 ani, 24 ani şi 14 ani, toţi din Lechinţa, aceştia din urmă au comis furturi din locuinţe.

            Faţă de suspectul de 18 ani s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 h şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

           Cercetările continuă de Biroul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor.

        De asemenea, în urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat şi  pe ceilalţi trei suspecţi pentru comiterea a patru furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale.

       Cei trei bărbaţi sunt din Lechinţa şi sunt acuzaţi de sustragere de bunuri în valoare de 28.050 lei din casele oamenilor şi din societăţi comerciale.

Cercetările continuă de Poliţia oraş Beclean sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor.

You may also like

Leave a Comment