Home Naţional Se caută programatori români de elită

Se caută programatori români de elită

by admin
226 views

Compania europeană de software Integrated Systems Development Corporation (ISDC), specializată în tehnologii şi soluţii pentru clienţi de tip enterprise, îşi mai deschide un centru tehnologic de excelenţă în România, după succesul pe care l-a generat în Sud-Estul Europei, în Cluj-Napoca şi în Sofia.

        ISDC are o experienţă de 16 ani pe piaţa din România şi peste 25 de ani pe piaţa din Olanda

        La ora actuală, compania cu sediul central în Olanda este lider de piaţă în Belgia, Olanda, Luxemburg şi Germania în domeniul financiar-bancar, e-learning, sănătate, media şi şi-a propus să investească din ce în ce mai mult în România, datorită potenţilului uriaş pe care ţara noastră îl conferă din punct de vedere al pregătirii specialiştilor din domeniul software.

        Începand cu 1 Noiembrie 2014, ISDC a deschis un nou centru tehnologic de excelenţă în Târgu-Mureş, (strada Mihai Eminescu, numărul 60) iar conducerea companiei este în continuă căutare de programatori români de elită, specializati în tehnologiile .NET şi Java. Dincolo de competenţele tehnice, un alt criteriu pe care ISDC îl impune pentru viitorii angajaţi este cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat, întrucât aceştia vor ţine în permanenţă legătura cu experţii din celelalte ţări şi cu clienţii străini.

       “Am ales Târgu Mureş ca locaţie pentru noul nostru centru în urma unui amplu studiu din care a rezultat un potenţial foarte ridicat al forţei de muncă în domeniul IT în acest oraş. Din experienţa noastră de până acum, acest lucru s-a confirmat şi în întâlnirile pe care le-am avut cu potenţiali candidaţi şi drept urmare creşterea rapidă la 6 colegi în primele luni şi obiectivele noastre abmiţioase pentru 2015, printre care şi triplarea numărului de angajaţi din Târgu-Mureş. Pentru moment, punem un accent mai puternic pe găsirea de programatori cu expertiză în tehnologii .NET de ultimă generaţie şi o înţelegere a mediului de business în care activăm (e-learning şi financiar); dar în viitorul apropiat, dorim să lărgim căutarea şi spre colegi cu alte profiluri şi o gamă mai largă de tehnologii (Java, MarkLogic, etc)”, declară Daniel Bica – Managing Director ISDC România

         Expertiza IT, dezvoltată în centrul din Târgu-Mureş, susţine dezvoltarea de software şi soluţii pentru clienţi din domeniul e-learning, care operează global şi care derulează proiecte complexe, inovatoare pentru interacţiunea online, având la bază cele mai noi tehnologii .NET.

        “Sediul din Cluj-Napoca are un număr de peste 200 de experti IT, care au avut posibilitatea să avanseze în carieră prin intermediul trainingurilor şi programelor de dezvoltare puse la dispoziţie de către companie, prin participarea la conferinţe de specialitate, dar mai ales prin schimbul de experienţă în cadrul sesiunilor de transfer a cunostintelor şi a comunităţilor interne de practică. Credem cu tărie în dezvoltarea continuă şi o susţiem prin programe interne personalizate. Dorim să transmitem această cultură dezvoltată de-a lungul a 25 ani de activitate si colegilor din Târgu-Mureş, precum si comunităţii locale de IT prin evenimentele pe care le organizăm”, afirmă Adina Dragoş, afirmă HR Manager ISDC România

Mai multe detalii: www.isdc.eu

You may also like

Leave a Comment