Home Social Situaţia Serviciului Public de Salubrizare în judeţul Bistriţa-Năsăud

Situaţia Serviciului Public de Salubrizare în judeţul Bistriţa-Năsăud

by admin
1463 views

Având în vedere situaţia creată la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud în urma încetării Contractului de concesiune nr. 187/17.02.2014, încheiat între S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. şi A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud, aducem la cunoştinţa publică că A.D.I. Deşeuri ia toate măsurile necesare în vederea asigurării, în bune condiţii, a Serviciului de salubrizare la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.

A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud finalizează Documentaţia necesară atribuirii unui nou contract de prestare a Serviciului de salubrizare în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe o perioadă determinată.

Documentaţia de atribuire va fi finalizată în cursul zilei de astăzi, 24.08.2016, urmând ca Joi, 25.08.2016, să fie aprobată de A.G.A A.D.I. Deşeuri. Pe baza acesteia, tot în data de 25.08.2016, va fi transmisă către operatori “Invitaţia de participare la procedura de negociere”, urmând ca Luni, 29.08.2016, Comisia de negociere şi evaluare a ofertelor să înceapă negocierile cu toţi operatorii care şi-au depus, în termen legal, ofertele. După stabilirea unui câştigător, A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud va încheia un contract, pentru perioadă determinată, până la finalizarea procedurii de achiziţie publică a Serviciului de salubrizare prin concesiune.

Asigurăm cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud că Asociaţia depune toate eforturile pentru asigurarea continuităţii Serviciului de salubrizare.

A.D.I. Deşeuri Bistriţa-Năsăud    

You may also like

Leave a Comment