Home Social Tabara parinte-copil – 16-18 august 2016

Tabara parinte-copil – 16-18 august 2016

by admin
520 views

Oferă-i un cadou SPECIAL copilului tău: 3 zile ALATURI DE TINE şi multe experienţe INEDITE. Tabără PĂRINTE-COPIL – 16-18 august 2016.

Ai avut o vară plină la birou! Proiecte importante, deadline-uri urgente şi timpul a trecut. Nu te-ar întrista aşa de tare acest aspect, dacă nu ai şti că micuţul tău a aşteptat cu sufletul la gură să petreacă câteva zile de neuitat alături de tine. 





Însă nu-i timpul pierdut. Încă mai poţi face acest lucru. În acest sens, avem o propunere grozavă pentru tine. Înscrie-te (pe tine, dar şi pe copilul tău) într-o experienţă inedită ce se va desfăşura pe perioada a două nopţi şi trei zile, în câteva locuri de vis foarte aproape de Bucureşti (Corbeanca, Mogoşoaia). 





CÂND?





Tabăra părinte-copil va avea loc în perioada 16-18 august 2016.





CE SE ÎNTÂMPLĂ ACOLO?





O să aveţi ocazia să pescuiţi, să călăriţi, să vă plimbaţi cu caiacul, să vă bălăciţi, dar şi să vedeţi câteva atracţii turistice minunate. O să aveţi parte şi de o vânătoare de comori în pădure. 


În plus, bătăile cu apă, baloanele de săpun – mici şi uriaşe, tras cu cornete şi întrecere în saci sunt alte câteva surprize de care vă veţi putea bucura alături de cel mic.  





Nu putea să lipsească relaxarea, în acest timp ce micuţii se vor distra în voie (supravegheaţi îndeaproape). Şi astea sunt doar câteva dintre surprizele ce vă aşteaptă pe parcursul celor trei zile.


În plus, veţi putea dormi în căsuţe din lemn (condiţii excelente – frigider, televizor, pat dublu, chiuvetă, duş), lângă un lac. Vă asigurăm că este una dintre dorinţele celor mici: să doarmă într-un mediu diferit de acasă. 



 
Ce vă mai aşteaptă? Seri de socializare între cei mici, dar şi între cei mari. Grătar şi voie bună! 





Lasă-te condus în această aventură şi vei reuşi să te deconectezi de tot ce te stresează în fiecare zi, iar copilul tău îţi va mulţumi că i-ai fost alături în această frumoasă nebunie şi i-ai dat voie să experimenteze o mulţime de lucruri noi. 





Preţ: părinte-copil – 1480 de lei. Costul include: două nopţi de cazare, 8 mese şi toate activităţile (de la călărie, la caiac şi treasure hunt). Tot în această sumă de bani, sunt incluse şi tricourile, şepcile şi  multe alte surprize. Pentru înscrieri, trimiteţi un e-mail la .
Sursa: Plus Communication
 

You may also like

Leave a Comment