Home Gândul zilei TERAPIA IUBIRII

TERAPIA IUBIRII

by admin
408 views

 

Ce este Terapia Iubirii?

Terapia Iubirii este o slujbă dedicată tratamentului inimii. O mână întinsă pentru tristeţile de necontenit prin care miliarde de oameni trec de-a lungul vieţii lor, când lipsa fizică ori sentimentală a jumătăţii menite să întregească totul îi cufundă în întuneric şi deziluzie. Dragostea este menită să ne învioreze sufletele şi să ne bucure inimile, oferindu-ne din nou speranţa şi bucuria de a trăi.

Dragostea este legătura desăvârşirii. (Coloseni 3:14)

Pentru cine este Terapia Iubirii?

Ea se adresează celor care trăiesc doar pe jumătate, celor care nu se pot numi întregi şi este pentru toţi cei cărora le plânge sufletul din cauza nereuşitei sentimentale.

Dacă dvs. sunteţi cuprins de certuri, neînţelegeri, lipsă de afecţiune, de iubire, de respect, ş.a.m.d. în relaţia dvs., ori dacă încă nu aţi găsit pe nimeni care să vă întregească inima, atunci înseamnă că Terapia Iubirii este pentru dvs.!!!

Poate că deja aţi trăit dragostea vieţii dvs., însă persoana iubită nu vă mai împărtăşeşte sentimentele ori iubirea ce vă leagă s-a răcit. Atunci găsiţi soluţia în braţele dragostei.

Sau poate că deja ai pe cineva, însă nu eşti foarte sigur(ă) dacă este persoana potrivită, alături de care să-ţi petrecei întreaga viaţă. Să şti că tocmai din această cauză Terapia Iubirii este pentru tine!!!

“…Dumnezeu este dragoste.” (1 Ioan 4:8)

Te afli printre acele persoane care încă îşi mai aşteaptă jumătatea?

Zilele şi nopţile de singurătate te chinuie?

Atunci Terapia Iubirii este şi pentru tine!!!

You may also like

Leave a Comment