Home Medicina de acasă Tratament contra sinuzitei cronice

Tratament contra sinuzitei cronice

by admin
70 views

 Regim alimentar cu deproteinizare totala (fara lapte, carne, oua, branza, rosii), timp de 45 de zile. Frunze de varza aplicate permanent pe frunte, zi si noapte. Ceaiuri de sovarf si podbal – se beau alternativ, seara, inainte de culcare, cat mai fierbinte posibil.

           Comprese cu musetel fierbinte, aplicate pe parul ud, proaspat spalat. Peste ele se pun alte prosoape, pentru a se evita racirea prea rapida.


Instilatii nazale cu apa cu sare – alternativ, intai pe o nara, apoi pe cealalta. Se dizolva 1 lingura de sare in 1 l de apa. Spalaturile se fac cat mai des posibil. Varza atrage infectia din sinusurile frontale, prin spatele globului ocular, iar sarea o elimina.

           Dupa 45 de zile se introduc in alimentatie produsele lactate (minus iaurtul). Se continua celelalte procedee. Dupa alte 45 de zile se introduce carnea de pasare de curte si pestele alb (salau). O data pe saptamana se permite 1 ou (fiert tare). Durerile inceteaza dupa 3-4 zile. In 9 luni de zile se observa vindecarea, iar varza se pune zilnic in acest interval de timp.

Sursa: medicina de acasa

You may also like

Leave a Comment