Home Bistriţa24 recomandă Un tribut adus lecturii

Un tribut adus lecturii

by admin
297 views

Site-ul acesta l-am descoperit în facultate, când nevoia de literatură de specialitate în limba engleză era acerbă, cel puţin pentru domeniul meu de activitate. După câţiva ani de la terminarea facultăţii,  când  vreau să găsesc o carte interesantă în variantă electronică tot pe acest site poposesc.

Pot spune cu mâna pe inimă că http://library.nu/ este un tribut adus lecturii. Şi nu lecturii şi cărţii clasice ci celei digitale. Este o enciclopedie cu cele mai tari cărţi care au apărut în lume în limba engleză. De asemenea se mai pot găsi cărţi în italiană, franceză, spaniolă şi chiar germană. Partea bună la aceste cărţi este că  nu se pot doar găsi ci se pot şi downloada, numărul de download-uri fiind nelimitat.

Site-ul este simpluţ ca design, axându-se pe produsele pe care le promovează şi anume cărţile. Ultimele adăugate în baza lor de date destul de vastă sunt afişate chiar pe prima pagină. Dacă nu aveţi răbdare să parcurgeţi cele 6913 pagini vă recomand cu căldură opţiunea de căutare de sus.

You may also like

Leave a Comment