Home Timp liber Vezi cum arata o femeie si fetele ei care nu s-au tuns niciodata

Vezi cum arata o femeie si fetele ei care nu s-au tuns niciodata

by admin
292 views

          Tere Lynn Svetlecich Russell si cele 3 fiice ale ei au, impreuna, un par lung de 4 metri! Cele patru sunt o adevarata familie Rapunzel. Tere Lynn, in varsta de 43 de ani, nu s-a mai tuns de cand era mica si spune ca n-are de gand s-o faca in curand, deoarece parul ei lung il innebuneste pe sotul ei, Chip.Familia Rapunzel: cum arata mama si fiicele care n-au fost niciodata sa se tunda VIDEO

              Femeia a povestit ca un par atat de lung se intretine destul de greu – de fiecare data cand si-l spala trebuie sa ingenuncheze langa cada, sau risca sa fie doborata la podea de greutatea podoabei ei capilare ude.

           Tere este insa si deosebit de mandra de parul ei, care i-a adus numeroase premii la concursurile din statul ei, Illinois, si se pare ca acum si cele trei fiice ii calca pe urme.

         Daca parul ei masoara 1,87 m in lungime, cel al fiicei ei mai mari, Callan (in varsta de 11 ani) are 94 de cm, in timp ce cel al lui Cendalyn (9 ani) masoara 91 de cm, iar Chensey (6 ani) le ajunge in curand din urma cu parul ei de 66 cm. Singura care inca are parul scurt este micuta Chapin, in varsta de 1 an.

          Fiecare dintre membrele familiei Russell consuma cate un sfert de sticla de balsam de par ori de cate ori se spala. Tere Lynn recunoaste ca isi prinde deseori parul in portiera masinii, si-l aspira cand face curat sau e calcata pe el de fiicele ei.

          Femeia spune insa ca are de gand sa si-l pastreze pentru sotul ei, care a invitat-o la prima intalnire tocmai datorita podoabei ei capilare atragatoare.

Recent, mama si fiicele au fost pentru prima data in viata lor la un coafor, dar nu pentru a se tunde, ci pentru a se rasfata. Mama lui Tere Lynn, Patricia, a fost singura care a tuns-o cand era mica, iar Tere Lynn spune ca vrea sa continuie aceeasi traditie si cu fiicele ei.

Sursa: perfecte.ro

You may also like

Leave a Comment