Home Bistriţa24 recomandă Vrei să te plimbi cu bicicleta? Internetul îţi pune la dispoziţie cele mai tari trasee din lume!

Vrei să te plimbi cu bicicleta? Internetul îţi pune la dispoziţie cele mai tari trasee din lume!

by admin
294 views

Acest site, destul de cunoscut printre bikeri, este practic salvatorul perfect atunci când ai chef de pedalat serios dar nu şti pe unde să o apuci, la propriu. bike map.net este încărcat cu trasee de diverse niveluri de dificultate, având chiar şi traseul Turului Franţei.

În esenţă, site-ul este gândit ca un ajutor pentru cei care vor să meargă în drumeţii cu bicicleta, indiferent de distanţă. Pentru a vizita site-ul şi a căuta trasee nu ai nevoie de un cont, acesta devenind necesar doar în momentul în care vrei să creezi propriile rute.

La o simplă vizitare, vei rămâne cu siguranţă uimit de cantitatea de detalii care ţi se oferă,

. Site-ul dispune de  500,155 de trasee care adună 27,440,214 mile şi este disponibil în toate limbile de circulaţie internaţională, inclusiv română.

Dacă doriţi să creaţi un traseu, posibilităţi şi opţiuni sunt foarte multe. Chiar dacă numele îl recomandă ca fiind un site de trasee numai pentru biciclete, puteţi crea trasee pentru role, motociclete sau alergare, dar în fiecare caz modul de lucru este acelaşi diferite fiind doar unele detalii.

La creearea traseului trebuie să alegeţi un punct de pornire iar continuarea se poate face urmând drumurile deja existente (opţiunea magnet tool) sau vă puteţi abate şi să o luaţi pe drumuri „necălcate” încă.

Pentru ca informaţiile să fie complete, puteţi seta tipul de teren pe care îl veţi întâlni pe traseu, iar la final, veţi obţine un grafic cu diferenţele de altitudine ale traseului, alături de lungimea totală a acestuia.

Vă recomandăm acest site, chiar dacă nu sunteţi un pasionat al ieşirilor pe două roţi, acesta fiind util şi atunci când plănuiţi o drumeţie cu maşina şi vreţi să aflaţi ce distanţă aveţi de parcurs.

www.bikemap.net

You may also like

Leave a Comment