Pentru această reţetă aveţi nevoie de: 12 felii de cotlet de porc, o cană de făină, o ceaşcă de ulei, o cană de vin alb, un căţel de usturoi, o cană de suc de roşii, câteva fire de cimbrişor, o frunză de dafin, trei roşii coapte, o conservă de ciuperci, sare şi piper.
Carnea se curăţă, se feliază subţire şi se bate. Se sărează şi se dă prin făină, după care se prăjeşte puţin şi se înăbuşeşte cu puţină apă timp de trei minute. Se adaugă apoi usturoiul tăiat, roşiile feliate, cimbrişorul, dafinul, jumătate din cantitatea de vin şi sucul de roşii. Se lasă să fiarbă în jur de 20 de minute, completând cu apă sau vin dacă scade sosul.
Se adaugă ciupercile şi restul de vin şi se lasă încă 10 minute la foc mediu. Se serveşte cu orez sau cartofi. Poftă bună.
Sursa/foto: gustos.ro