Home Naţional Limba Engleză, a doua limbă “oficială” pentru cei mici (foto)

Limba Engleză, a doua limbă “oficială” pentru cei mici (foto)

by admin
220 views

Copiii pot începe să vorbească a doua limbă străină în acelaşi timp cu limba maternă. Specialiştii în domeniul educaţiei sunt de părere că la frageda vârstă de 2, 3 sau 4 ani, creierul copilului poate asimila cu uşurinţă şi o a doua limbă, pe lânga cea maternă.

          În acest context, părinţii sunt foarte preocupaţi de ideea ca micuţii lor să înveţe cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, iar un raport al Eurostat arată că educaţia românească pune mare accent pe cunoaşterea limbii engleze, 72% dintre copiii din ciclul primar şi gimnazial din România o studiază ca prima limbă străină.

        Astfel, după succesul pe care l-a avut în ţara noastră în ultimii 8 ani, reputatul profesor britanic Helen Doron mai deschide, în România, încă un centru de excelenţă pentru învăţarea limbii engleze de către cei mici. Sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 10.30, va avea loc festivitatea de deschidere a Centrului Educaţional Helen Doron English Bucureşti Sudului (strada Graului, nr. 42, sector 4 , Bucuresti), unde părinţii şi copiii vor descoperi metoda revoluţionară de predare a limbii engleze pentru cei mici, pe care Helen Doron a implementat-o, cu succes, în toată lumea.

      “Într-o lume în care societatea s-a globalizat, generaţia tânără este, practic, obligată să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională. Acest lucru îi va ajuta mai târziu în carieră şi chiar în viaţa personală, iar revoluţionara metodă psihopedagogică implementată de  Helen Doron în România, este un real succes. Este al 24-lea centru educaţional deschis in România şi al 4-lea în Bucureşti, în nici 8 ani de activitate, datorită cererilor din ce în ce mai multe venite din partea părinţilor”, declară Ştefania Filip, coordonatorul Helen Doron English pentru zona de Sud-Est a României. Centrele educaţionale Helen Doron English sunt deschise în sistem de franciză de către antreprenori care au ales să aducă astfel un plus de valoare pentru copiii din comunitatea lor. Franciza este disponibilă in continuare în judeţele Ilfov (Bucureşti), Constanţa, Ialomiţa, Calaraşi şi Prahova. 

       Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani . Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English.

You may also like

Leave a Comment