Vă propun astăzi o reţetă foarte simplă şi care nu vă scoate foarte mulţi bani din buzunar. Numai bună pentru cei care au poftă de o mâncare mai uşoară.
Pentru file de pangasius cu sos de roşii aveţi nevoie de: 3 bucăţi de pangasius, jumătate de lămâie, o ceapă tocată, 200 de mililitri de piure de roşii, jumătate de pahar de apă, măsline negre tocate, usturoi, sare, piper, oregano şi pătrunjel verde.
Ceapa împreună cu usturoiul se înmoaie în câteva linguri de ulei de măsline. Se adaugă apa şi piureul de roşii şi se potriveşte cu sare. Când începe să fiarbă se adaugă bucăţile de peşte şi măslinele tocate. Se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic pentru 15 minute. Când e gata se adaugă oregano, piper şi pătrunjel. Se poate servi cu cous-cous sau orez.
sursa: dobrinisabela.blogspot.com